Mancarea preparată de noi

Cele mai apetisante preparate realizate pe baza produselor noastre de la Ferma Bunicii

Burgeri de prepeliță, gyros de prepeliță, salată cu ouă de prepeliță … și multe alte feluri de mancare vă așteaptă la Prepelițescu. După ce am încântat românii cu produsele noastre de la Ferma Bunicii (vezi → AICI), povestea noastră continuă în mod firesc cu acest nou concept pe care vi-l propunem – mâncare sănătoasă și gustoasă fie la restaurant, fie la voi acasă prin livrare rapida cu curierii proprii.

Produsele noastre nu au deloc conservanți, nu au coloranți ori alți aditivi alimentari. Preparatele se bazează pe ce producem la ferma, așadar ne bazăm întotdeauna pe produse proaspete cărora le garantăm calitatea. Pentru că nu lucrăm cu intermediari, știm exact ce produse folosim în mâncărurile restaurantului.

Pregătim mâncarea pe loc, totul este proaspăt, de unde și gustul senzațional. Condimentăm potrivit și suntem pregătiți pentru o piață exigentă.

Povestea noastră

Folosim soluţii sustenabile pentru a produce numai produse de calitate care pot satisface cele mai exigente gusturi, iar furnizarea unui produs de calitate este o prioritate de top la Ferma Bunicii, pentru ca noi ne respectăm clienţii. Integrarea pe verticală ne dă capacitatea de a menţine standarde ridicate și de a controla mediul în care păsările noastre sunt crescute.

Ferma Bunicii s-a înființat în anul 2012, plecând la drum cu doar 400 de prepelițe și un incubator de capacitate mică. În anul 2013 am ajuns la 10.000 de capete și am construit un abator pentru a putea comercializa și carnea.

În Decembrie 2014 am inaugurat o fermă mare și modernă cu o capacitate de 100.000 prepelițe și imediat după am deschis primul centru de procesare de carne și ouă. Din 2015 până în acest moment am investit permanent în dezvoltare și am deschis un centru profesional de incubare și creștere pui de o zi cu o capacitate de 40.000/serie.

În acest moment producem peste 1.500.000 ouă/lună, dar pentru zona de procesare mai facem și achiziții de la celelalte ferme din țară.

Suntem prezenți în aproape toate lanțurile mari de magazine și avem un portofoliu destul de mare (ouă de prepeliță crude, fierte și curățate, dar și marinate, terină de prepeliță, pate, chiftele, cabanos, crenvurști, carcasă, burger etc.). Ferma Bunicii este cunoscută în acest moment la nivel național ca fiind nr. 1 în segment.

Ce oferim?

Ferma Bunicii se străduieşte să opereze cu integritate, îngrijire şi multă atenţie şi se angajează să deservescă carne şi ouă de prepeliţă de cea mai bună calitate clienţilor săi fără să folosescă hormoni de creştere, antibiotice sau conservanţi.

Calitatea produselor este preocuparea noastra permanenta si nu precupetim niciun efort in a ne asigura ca va oferim produse la un standard ridicat.

Venim mereu spre consumatori cu produse de foarte bună calitate, lucru pe care ni l-a confirmat feedback-ul pozitiv al celor care ne-au gustat produsele. Și, de ce să fim modești, un fapt major care ne-a certificat că ce facem, facem foarte bine, este faptul că suntem prezenţi în aproape toate lanţurile mari de supermarketuri.

Intenționăm să venim cât mai aproape de voi, atât prin preparatele gustoase pe care o să le găsiți la noi în restaurant, dar și prin intermediul Food Track-ului. Food Truck-ul va fi cel care, sperăm noi, ne va apropia și mai mult de voi, mai ales în aceste vremuri dificile.