Servicii de tip drive-in la restaurantul Prepelițescu

Drive-In Prepelitescu

Adaptându-ne vremurilor actuale, restaurantul nostru vă oferă și punct de drive-in.

Ce înseamnă acest lucru? Voi veniți cu mașina la Prepelițescu, ne dați comanda și apoi așteptați să o primiți, consumând-o fie la noi, fie în mașină ori în altă locație aleasă de voi.

Nu sunt multe restaurante în România de tip drive-in, dar cu siguranța acest tip de servire va fi din ce în ce mai apreciat.

Vom merge pe două direcții cu servirea noastră, vom aborda și varianta drive-in, respectiv cea în care vei veni la noi, vei comanda, vei parca și vei mânca pe loc, dar și varianta drive-through, adică cea în care vei aștepta în mașină să ți se ia comanda și vei lua cu tine preparatele comandate.

Despre conceptul de drive-in vă putem spune că nu este deloc nou, el a apărut în SUA prin anii 1921. A fost mai apoi devansat de către restaurantele de tip drive-through apărute și ele tot în SUA prin anii 1950. Bine, în SUA, nu doar restaurantele au prins foarte bine la serviciile de tip drive-through, ci și altele precum farmaciile, băncile, servicii de stare civilă etc.

Deocamdată în România astfel de concepte se regăsesc la marile lanțuri de restaurante și branduri renumite de Fast Food.

Prepelițescu va fi așadar un deschizător de drumuri în zona lui și din acest punct de vedere, prilej cu care ne dorim să vă placă serviciile oferite de noi și să le găsiți utile în aceste vremuri.