Franciză Prepelițescu

Vino cu noi într-o afacere de succes și-ți vom arăta cum să conduci propriul tău business, fără să te lași pradă fluctuațiilor economice.

Ferma de Prepelițe – „Ferma Bunicii” marchează o nouă etapă în povestea sa de succes, prin lansarea oficială a sistemului de franciză pentru restaurantele fast food de tip Urban Food – „Prepelițescu Urban Food & DriveIn”.

Extinderea companiei „Ferma Bunicii” prin proiectul de francizare vine ca urmare a creșterii businessului de la an la an, a vânzărilor înregistrate în numeroasele supermarketuri din România unde se găsesc produsele marca „Ferma Bunicii” și a numărului mare de cereri din partea consumatorilor în ceea ce privește atitudinea lor față de produsele sănătoase și gustoase. Astfel, „Ferma Bunicii” vine pe piață cu o oportunitate de business pentru antreprenorii care își doresc o afacere de calitate superioară în domeniul HoReCa.

Domeniul HoReCa poate fi o adevărată provocare pentru tine, însă stai liniștit, pentru asta vom fi noi aici. Nu te lăsa intimidat de sisteme financiare complexe, softuri sofisticate de gestiune, furnizori etc., de aceastea avem noi grijă.

Hai în familia Prepelițescu Urban Food dacă și pasiunea ta este antreprenoriatul!

Completează Formularul de mai jos şi te vom contacta în scurt timp.


  ProprietarChirie
  De ce să alegi franciza Prepelițescu?

  1. Colaborare eficientă cu furnizorul de materie primă esențială (carne de prepeliță, ouă etc) – „Ferma Buncii”.
  2. Avem deja o afacere de succes cu produse preluate de supermarketuri.
  3. Suntem alături de tine la deschiderea locație tale „Prepelitescu Urban Food” asistată de francizor și promovată în mod activ.
  4. Punem la dispoziție sistemul electronic de gestiune de care ai nevoie.
  5. Pregătim personalul înainte și după deschiderea locației.
  6. Punem la dispoziție training-uri pentru angajați despre fiecare produs în parte (modul de preparare, pașii care trebuie să fie respectați într-o bucătărie profesională, ghid de bune practici, HACCP, etc).
  7. Oferim proiectare și pregătire spațiu adaptat zonei.
  8. Avem grijă ca diversitatea meniului să fie adaptată conform spațiului, dar și al numărului de angajați.
  9. Suport marketing.